شبکه اجتماعی تامبلر

فالوور تامبلر

ارسال فوری , با کمترین ریزش

لایک تامبلر

ارسال فوری , با کمترین ریزش

ریبلاگ تامبلر

ارسال فوری , با کمترین ریزش

توجه : از ارائه خدمات به پیج هایی که محتوای آنها بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران است معذوریم…

مراحل سفارش

  • مطالعه مطالب این صفحه
  • ورود به بخش پنل کاربری
  • ثبت نام در پنل کاربری
  • شارژ پنل کاربری
  • ثبت سفارشات مد نظر
  • تجربه ای ماندگار از یک همکاری حرفه ای

توجه : ما در قبال سیاست های تامبلر مسئولیتی نداریم…

معرفی شبکه اجتماعی tumblr

معرفی شبکه اجتماعی تامبلر

تامبلر یک پلتفرم میکروبلاگینگ و یک شبکه اجتماعی است که توسط دیوید کارپ در سال ۲۰۰۷ تاسیس شده و اکنون متعلق به یاهو است. این سرویس به کاربران امکان می‌دهد مطالب چندرسانه‌‌ای و سایر مطالب را به وبلاگی با فرم کوتاه ارسال کنند. کاربران می‌توانند وبلاگ سایر کاربران را دنبال کرده و همچنین وبلاگ‌های خود را خصوصی کنند. بیشتر ویژگی‌های این پلتفرم از طریق رابط داشبورد قابل دسترسی است، جایی که گزینه ارسال محتوا و پست‌های وبلاگ‌های دنبال شده ظاهر می‌شود.
در این قسمت کاربران می‌توانند پستهای اخیر کسانی را که دنبال می‌کنند را مشاهده کنند. همچنین از طریق داشبورد، کاربران می‌توانند در مورد پست‌های دیگران نظر دهد و آنها را پسند یا به عبارتی لایک کنند. داشبورد به کاربر این امکان را می‌دهد تا با کلیک یک دکمه که در بالای داشبورد نمایش داده می‌شود، پست‌های متنی، تصاویر، ویدیو، نقل قول‌ها یا پیوندها را به وبلاگ خود بارگذاری کند. کاربران همچنین می‌توانند وبلاگ‌های خود را به حساب‌های توییتر و فیس بوک خود پیوند دهند. بنابراین هر زمان که پستی ارسال کنند، این پیام به صورت توییت و به روزرسانی وضعیت در فیس بوک نیز ارسال می‌شود.

تاریخچه شبکه اجتماعی تامبلر

تامبلر که در سال ۲۰۰۷ تاسیس شد از همان ابتدا توانست نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند به طوری که در طی دو هفته، ۷۵۰۰۰ نفر برای استفاده کردن از شبکه اجتماعی که تفاوت چندانی با شرایطی که امروز ندارد را به سایت تامبلر مراجعه کردند. در سال ۲۰۰۹، این شرکت برنامه شخص ثالث Tumblrette را خریداری کرد که به یک رابط کاربری ساده به تامبلر اجازه می‌داد که در گوشی‌های آیفون به کارگیری شود. امروزه این شبکه اجتماعی به عنوان یک برنامه معروف و کاربردی در همه تلفن‌های هوشمند مهم موجود است. در سال ۲۰۱۳ یاهو اقدام به خرید شبکه اجتماعی تامبلر کرد. قیمت پیشنهادی یاهو ۱. ۱ میلیارد دلار بود. و در نهایت موسسان این شبکه در تاریخ ۲۰ ژوئن ۲۰۱۳ قیمت پیشنهادی را قبول کردند و امتیاز سایت و نرم افزار تامبلر در اختیار یاهو قرار گرفت.
از تاریخ ۱ ژوئن ۲۰۱۷، گزارش شده است که Tumblr بیش از ۳۴۹. ۳ میلیون وبلاگ، بیش از ۷۰۰ میلیون بازدید در ماه و رتبه جهانی ۴۵ را در Alexaکسب می‌کند. همچنین براساس گزارش مجله Forbes ، ارزش این شبکه در حدود ۸۰۰ میلیون دلار است.

منابع درآمد تامبلر

تامبلر دارای چهار منبع اصلی درآمد است، که بخش عمده‌‌ای از حمایت مالی خود را از طریق پستهای پشتیبانی منتشر شده کسب می‌کند. پست‌های پشتیبانی شده توسط تامبلر هر چند با پست‌های معمولی تفاوت زیادی ندارند و معمولا یکسان دیده می‌شوند ولی از نظر میزان دیده شدن با پست‌های معمولی متفاوت هستند. به عنوان مثال، یک شرکت تولید شامپو ممکن است تبلیغاتی را برای زنان جوانی که وبلاگ‌های مربوط به آرایش یا لوازم آرایشی آنها را دنبال می‌کنند، قرار دهد. این آگهی که تبلیغ جریانی نامیده می‌شود، در داشبورد کاربران نمایش داده می‌شود و چون از یک پست عادی کم و بیش قابل تشخیص نیست، احتمالاً بیشتر از یک تبلیغات معمولی روی آن کلیک می‌شود. تبلیغات جریانی نیز این مزیت را دارند که به راحتی نادیده گرفته نمی‌شود.
علاوه بر این پست‌های حمایت شده توسط تامبلر نیز در نوار کناری و وضعیت قرار می‌گیرند، و این احتمال وجود دارد که این پست‌ها در صفحه اول یاهو نیز ظاهر شوند. به این ترتیب، در حالی که Tumblr و Yahoo مستقل هستند، ولی فرد اگر تصاویر خود را به پست‌های حمایت شده تبدیل کند می‌توانند نرخ بالاتری از بیننده را برای تبلیغات خود دریافت کنند. بنابراین امکان پست‌های حمایت شده طرفدارهای زیادی برای تبلیغ کالا را به این شبکه جذب کرده است که این سایت از این طریق کسب درامد زیادی دارد.

پلتفرمی برای وبلاگ نویسی

تامبلر هم یک بستر وبلاگ نویسی و هم یک شبکه اجتماعی است. و این امکان را به کاربران می‌دهد که برای وبلاگ نویسی، برای به اشتراک گذاری (متن، تصاویر و ویدئو) مانند سایر شبکه‌های اجتماعی با کاربران دیگر و یا استفاده همزمان از دو کاربرد قبلی استفاده کنند. قدرت و جذابیت این پلتفرم زمانی واقعاً مشخص می‌شود که افراد از آن به طور همزمان استفاده می‌کنند.
پس از شروع استفاده از این شبکه، احتمالاً متوجه شباهت‌های زیادی با آن با دیگر شبکه‌های اجتماعی معروف مانند توییتر، فیسبوک، Pinterest و حتی اینستاگرام خواهید شد. اگرچه وبلاگ نویسی به طور سنتی شامل نوشتن محتوا می‌شود، اما در تامبلر می‌توان جلوه‌های بصری و دیداری و همین طور پست‌های کوتاه وبلاگی که دارای عکس، GIF متحرک و فیلم هستند را نیز انتشار داد. هرچه بیشتر از این نرم افزار استفاده کنید، روندها و اطلاعات بیشتری را می‌توانید در سیستم عامل خود در مورد سایر کاربران به دست آورید، و به شما سرنخ‌هایی درباره آنچه کاربران دوست دارند ببینند و به اشتراک بگذارند، می‌دهد. یک پست Tumblr می‌تواند در عرض چند ساعت مانند یک ویروس که در بدن انسان تکثیر می‌شود عمل کند و حتی در سایر شبکه‌های اجتماعی نیز پخش شود.
البته تامبلر همان طور که گفتیم، می‌تواند یک یک شبکه اجتماعی باشد. کاربران این شبکه با اشتراک گذاری فایل‌های خود می‌توانند با سایر افراد استفاده کنند از این نرم افزار ارتباط داشته باشند. به این ترتیب، هر زمان کاربر یک مقاله، تصویر، فیلم یا مورد دیگری را به اشتراک می‌گذارد و وضعیت خود را به روز می‌کند، در داشبورد مشترکینی که او را دنبال می‌کنند، نشان داده می‌شود. برای نمایش این فایل‌ها، داشبورد رابط اصلی و مهم‌ترین قسمت تامبلر است. در این شبکه، مشابه فیس بوک اخبار خبری و کلیه فعالیت‌های وبلاگهایی کاربرانی را که دنبال می‌کنید کاملاً به ترتیب زمانی معکوس (تازه‌ترین مورد در بالا) نمایش داده می‌شوند.

شروع فعالیت در تامبلر

شروع کار با تامبلر آسان است، استفاده از این شبکه به آسانی استفاده از ایمیل یا نامه الکترونیکی است. یعنی برای ایجاد حساب در این سایت کافی است با یک آدرس ایمیل و رمز ورود به سیستم ثبت نام کنید، نام کاربری را انتخاب کنید (همچنین لازم نیست نام کاربر همان عنوان وبلاگ باشد) و وبلاگ نویسی را شروع کنید. ثبت نام برای حساب در Tumblr. com یا حتی از طریق یکی از برنامه‌های رایگان تلفن همراه رایگان است. تمام آنچه شما نیاز دارید یک آدرس ایمیل، رمز عبور و نام کاربری است.
نام کاربری شما به عنوان URL وبلاگ تامبلر ظاهر می‌شود که با رفتن به لینک YourUsername. Tumblr. com در مرورگر وب دلخواه خود به آن دسترسی خواهید داشت. تامبلر قبل از اینکه بخواهد در مورد علایق خود از شما سوال کند، از شما می‌خواهد سن خود و انسان بودن خود را تأیید کنید. برای این کار شبکه‌‌ای از GIF نمایش داده می‌شود و از شما می‌خواهد پنج علاقه را انتخاب کنید که بیشتر مورد توجه شما قرار می‌گیرند.
پس از کلیک بر روی پنج مورد، این سایت به کاربران کمک می‌کند وبلاگ‌های را که به احتمال زیاد به آنها علاقه دارید را پیدا کنید البته در بیشتر مواقع مواردی را برای دنبال کردن به شما توصیه می‌کند. بعد از این مرحله کاربر به داشبورد خود هدایت می‌شود. واز فرد خواسته می‌شود حساب خود را از طریق ایمیل تأیید کند. در صفحه ورود وبلاگ (قابل دسترسی از طریق داشبورد)، این سایت کاربر را در روند وبلاگ نویسی با نمادهایی برای متن، عکس، نقل قول‌ها، پیوندها، چت، صوتی یا تصویری راهنمایی می‌کند. روی مورد صحیح کلیک کنید، مواد را وارد کنید و سپس روی ارسال کلیک کنید (یا آن را در صف قرار دهید، یا تنظیم کنید تا در یک تاریخ خاص ارسال شود).

داشبورد تامبلر

داشبورد جدیدترین پست‌های وبلاگ کاربران را به افراد نشان می‌دهد که همراه با آنها چندین ابزار وجود دارد که می‌توان در مورد آنها نظر، کامنت یا پسندی (لایک) گذاشته شود. در حال حاضر هفت نوع پست وجود دارد که این شبکه از آنها پشتیبانی می‌کند که شامل موارد زیر می‌باشند:
پست‌های متنی
پست‌های تک عکس یا چند عکس
پست‌های نقل قول
ارسال پیوند
پست‌های گفتگو / یا چت
پست‌های صوتی
ارسال ویدیو
جهت استفاده از این شبکه می‌توانید از طریق وب و نصب نرم افزار موبایلی آن اقدام کنید. در حال حاضر استفاده از نرم افزار آن محبوبیت بیشتری دارد. البته برای استفاده از این پلتفرم می‌توان آن را به صورت افزونه به مرورگر خود نیز اضافه کنید. اگر کاربر از طریق وی از تامبلر استاده کند می‌تواند از طریق یک منو در بالای صفحه تمام گزینه‌های شخصی خود را مشاهده کند. مواردی که در این نوار قابل مشاهده می‌باشد شامل شامل صفحه اصلی، صفحه کاوش، صندوق ورودی، پیام‌های مستقیم، فعالیت‌ها و تنظیمات حساب شما هستند. این گزینه‌ها به طور مشابه در برنامه تلفن همراه Tumblr در پایین صفحه دستگاه نشان داده می‌شوند.

فروش ریبلاگ تامبلر

فروش لایک تامبلر

فروش فالوور تامبلر

لازم به ذکر است تمامی خدمات و سفارشات به صورت خوکار و بدون دخالت دست در لحظه انجام میشود.جهت ثبت سفارش کافیست به پنل کاربری مراجعه,ثبت نام کرده و در نهایت اقدام به ثبت سفارش خود نمایید

نحوه تنظیم تم در تامبلر
کاربران تامبلر وبلاگ‌هایی را که مشترک آنها هستند را می‌توانند مشاهده کنند و همچنین پستها و یادداشتهای کاربر در رابط داشبورد کسانی که فرد را دنبال می‌کنند قابل مشاهده هستند. اما چهره و دیزاین عمومی یک وبلاگ Tumblr در کل اینترنت برای همه کاربران قابل مشاهده است، مگر اینکه ویژگی‌های حریم خصوصی فعال شده باشد. این بدان معنی است که آنها به برخی از ابزارها جهت ویرایش و طراحی وبلاگ خود نیاز دارند. به همین منظور در این شبکه اجتماعی ابزار و ویژگی‌های تعبیه شده است که به کاربران امکان می‌دهد به طور کامل سایت‌های تامبلر خود را تغییر و ویرایش کنند، که این تغییرات شامل رنگ‌ها و قلم‌ها، نحوه نمایش تصاویر، محل ارائه ماژول‌ها و غیره می‌شود. این پلتفرم با ارائه ده‌ها قالب سایت رایگان، که آنها را «تم» می‌نامد، ایجاد تغییرات گسترده را برای وبلاگ‌ها آسان کرده است.
در اینجا نحوه تنظیم تم و سایر تغییرات ظاهری را برای شما آموزش می‌دهیم. ابتدا به صفحه سایت خود در داشبورد بروید. سپس، ماژول «تم سفارشی» را باز کنید. در حال حاضر این شبکه یک منوی تم کشویی را با مضامین مختلف و تصاویر کوچک را ارائه می‌دهد، که بسیاری از آنها توسط سایر کاربران طراحی شده اند. بر اساس نحوه و نوع استفاده‌‌ای که از وبلاگ خود دارید تامبلر چندین گزینه تم را در دسترس کاربر قرار می‌دهد. به عنوان مثال یک وبلاگ نویس می‌تواند ستون‌های یک، دو یا سه گانه (برای طرح روزنامه متن دار، سبک عکس) و یا یک قالب وضوح بالا (برای یک وبلاگ مسلط بر عکس) را جهت وبلاگ خود انتخاب کند. بیشتر مضامین و تم‌های موجود در این شبکه رایگان هستند، اگرچه تامبلر مضامین «برتر» را می‌فروشد. که این یکی از راه‌های کسب درآمد برای این سایت است.
پس از یافتن تم و مضامینی که دوست دارید، می‌توانید با فشار دادن یک دکمه آن را نصب کنید. بعد از نصب و حالا با داشتن یک صفحه که تازه آن را ساخته‌‌اید، می‌توانید در جستجوی ویژگی‌های قابل تنظیم رایگان باشید. از طریق این صفحه می‌توانید رنگ پس زمینه (یا الگو، یا یک تصویر بارگذاری شده)، اندازه و رنگ متن ورودی، عنوان و توضیح سایت و حتی تعداد مدخل‌های قدیمی صفحه خود را تغییر دهید.

چطور می‌توانید در صفحه Tumblr خود موسیقی قرار دهید
بخشی از سرگرمی تامبلر این است که وبلاگ‌ها و پست‌ها با توجه به مشخصات منحصر به فرد کاربر قابل تنظیم، کنترل و ویرایش هستند. هرچند که تصاویر و متن‌ها مهمترین مواردی هستند که کاربران برای ویرایش وبلاگ و همین طور انتشار در شبکه اجتماعی از آنها استفاده می‌کنند. ولی می‌توان به یک سایت تامبلر موسیقی نیز اضافه کرد.

آسانترین راه برای به اشتراک گذاشتن موسیقی ایجاد یک پست صوتی است. در صفحه پیمایش کاربر، تعدادی گزینه پست متن، ویدیو، چت و صوت وجود دارد. به سادگی نمادی را که شبیه یک هدفون بنفش است فشار دهید. که کاربر را به یک پنجره جدید ارسال پست وبلاگ می‌برد. به جای ارائه یک فضای خالی برای اضافه کردن عنوان، یک نوار خالی با یک نماد ذره بین ارائه می‌دهد، که می‌توانید در آن یک فایل موسیقی (با فرمت ۳MP، با اندازه ۱۰ مگابایت یا کمتر) از رایانه کاربر یا از یک URL بارگذاری کنید. برای بارگذاری آهنگ از اینترنت این شبکه، با دو سایت Spotify و Soundcloud همکاری کرده است Spotify . یک سرویس رایگان یا برتر است که امکان دسترسی به صدها هزار آهنگ از برچسب‌های اصلی و مستقل را فراهم می‌کند، در حالی که Soundcloud دارای تعداد زیادی آهنگ ساخته شده توسط کاربران است که بارگذاری شده‌‌اند، که بسیاری از آنها امضا نشده و مستقل هستند. هر دو سرویس به کاربران امکان می‌دهند آهنگ‌ها را به صورت آدرس وب به اشتراک بگذارند که به راحتی در پنجره پست صوتی این سایت وارد می‌شود.
تامبلر همچنین موسیقی پس زمینه خودکار و پخش خودکار را ارائه می‌دهد. این بدان معنی است که، در صورت فعال بودن، موسیقی در هر صفحه از وبلاگ کاربر پخش می‌شود. نحوه انجام این کار به این صورت است که کاربر از یک افزونه شخص ثالث مانند Hypster یا Grooveshark استفاده می‌کند. وبلاگ نویسان، موسیقی مورد نظر خود را بارگذاری می‌کنند و برنامه آن را به صورت کد HTML ارائه می‌دهد. سپس این کد در تامبلر، در پورتال سفارشی سازی تم کاربر، پیوند می‌دهند. البته این سایت همچنین به کاربران این امکان را می‌دهد تا دکمه انصراف از پخش خودکار را در جایی از وبلاگ قرار دهند. اگر کاربر فقط در یک پست خاص بخواهد پخش خودکار انجام شود، باید هنگام نوشتن پست، در صفحه ویرایش HTML این کار را انجام دهد.

ریبلاگ تامبلر ارزان
لایک تامبلر ارزان
فالوور تامبلر ارزان

لازم به ذکر است تمامی خدمات و سفارشات به صورت خوکار و بدون دخالت دست در لحظه انجام میشود.جهت ثبت سفارش کافیست به پنل کاربری مراجعه,ثبت نام کرده و در نهایت اقدام به ثبت سفارش خود نمایید

سفارشی سازی اکانت و وبلاگ در تامبلر
نکته جالب در مورد تامبلر این است که برخلاف سایر شبکه‌های اجتماعی معروف مانند فیس بوک و توییتر، شما با طرح استانداردی که آن شبکه‌ها ارائه می‌کنند مجبور نیستید که پروفایل خود تحمل کنید. تم‌های وبلاگ شما می‌تواند به هر اندازه که می‌خواهید بی‌نظیر باشد و بسیاری از تم‌های رایگان و برتر برای انتخاب وجود دارد. مشابه بستر وبلاگ نویسی وردپرس، شما می‌توانید فقط با چند کلیک یک پوسته تم وبلاگ در این سایت جدید نصب کنید. و مروری بر موضوعات رایگان Tumblr داشته باشید.

برای شروع سفارشی سازی وبلاگ خود و رفتن به یک موضوع جدید، نماد کاربر در منوی بالای داشبورد را انتخاب و سپس روی نام وبلاگ خود در منوی کشویی کلیک کنید و به دنبال آن در منوی سمت راست در قسمت بعدی این صفحه، می‌توانید چندین مولفه مختلف وبلاگ خود را سفارشی کنید. که در اینجا ما به بعضی از این مولفه‌ها اشاره می‌کنیم:
سرصفحه وبلاگ تلفن همراه: در اینجا می‌توانید یک تصویر هدر، یک عکس نمایه، یک عنوان وبلاگ، یک توضیح و رنگ به دلخواه خود اضافه کنید.
نام کاربری: هر زمان که دوست داشتید نام کاربری خود را به نام جدید تغییر دهید (اما بخاطر داشته باشید که با این کار URL وبلاگ شما نیز تغییر می‌کند). اگر می‌خواهید نام کاربری را که دارید، به وبلاگ Tumblr شما اشاره کند، می‌توانید برای تنظیم یک URL سفارشی بسازید.
طرح زمینه وب: گزینه‌های قابل تنظیم طرح زمینه فعلی خود را پیکربندی کنید و یک پیش نمایش مستقیم یا تغییرات خود را مشاهده کنید یا مورد جدیدی را نصب کنید.

رمزگذاری: اگر می‌خواهید یک لایه امنیتی اضافی داشته باشید، این گزینه را روشن کنید.
لایک ها: اگر می‌خواهید که سایر کاربران بتوانند، ببینند کدام یک از پست‌های شما بیشتر مورد پسند قرار گرفته و قابلیت بررسی لایک‌ها را به دوستان خود بدهید، این گزینه را روشن کنید.
دنبال کردن: اگر می‌خواهید سایر کاربران بتوانند وبلاگ‌هایی را که شما دنبال می‌کنید را بررسی کنند، این گزینه را روشن کنید.
پاسخ‌ها و کامنت: اگر می‌خواهید کاربران بتوانند به کامنت‌های شما پاسخ دهند، می‌توانید این تنظیم را انجام دهید تا هر کسی بتواند به نظر شما پاسخ دهد، البته فقط کاربرانی که حداقل یک هفته شما را دنبال کرده‌‌اند می‌توانند به کامنت‌ها پاسخ دهند یا فقط کاربرانی که دنبال می‌کنید می‌توانند این کار را انجام دهند.
درخواست: می‌توانید این مورد را باز کنید تا سایر کاربران با ارسال درخواست از شما بخواهند که صفحه خاصی از وبلاگ خود را مشاهده کنید.
موارد ارسالی: اگر می‌خواهید پست‌های ارسال شده توسط سایر کاربران در وبلاگ‌های شما منتشر شود، می‌توانید این گزینه را روشن کنید تا به طور خودکار برای تأیید و انتشار به صف شما اضافه شوند.
پیام رسانی: برای محکم نگه داشتن حریم خصوصی خود، این مورد را روشن کنید تا فقط کاربرانی که دنبال می‌کنید بتوانند به شما پیام دهند.
صف: با افزودن پست به صف انتشار خود به طور خودکار آنها را در یک برنامه زمانی منتشر کنید.
Facebook: می‌توانید حساب شبکه اجتماعی تامبلر خود را به حساب Facebook خود متصل کنید تا پست‌های شما به طور خودکار در Facebook نیز ارسال شوند.
: Twitter شما می‌توانید حساب Tumblr خود را به حساب Twitter خود متصل کنید تا پست‌های شما به طور خودکار در Twitter نیز ارسال شوند.
زبان: اگر انگلیسی زبان مورد نظر شما نیست، می‌توانید در اینجا آن را تغییر دهید.
منطقه زمانی: تنظیم منطقه زمانی مناسب به شما کمک می‌کند تا صف ارسال و سایر فعالیت‌های ارسال شما ساده شود.
قابل مشاهده بودن: می‌توانید وبلاگ خود را طوری تنظیم کنید که فقط در داشبورد تامبلر ظاهر شود (نه در وب)، آن را از نتایج جستجو پنهان نگه دارید.
در انتهای همین صفحه گزینه‌‌ای وجود دارد که در آن می‌توانید کاربران خاص را مسدود کرده یا حتی در صورت تمایل حساب خود را کاملاً حذف کنید.

خرید ریبلاگ تامبلر

خرید لایک تامبلر

خرید فالوور تامبلر

لازم به ذکر است تمامی خدمات و سفارشات به صورت خوکار و بدون دخالت دست در لحظه انجام میشود.جهت ثبت سفارش کافیست به پنل کاربری مراجعه,ثبت نام کرده و در نهایت اقدام به ثبت سفارش خود نمایید